Willberg de Haas presenterar stolt den nya TradeÅ-webbplatsen

Inledning
Det är med stor glädje och stolthet som Willberg de Haas introducerar den nya webbplatsen för TradeÅ, din ämnesförening för framgångsrika tradenomstudenter vid Novia Yrkeshögskola.

Om TradeÅ
TradeÅ är en vital och stödjande förening dedikerad till studenter inom företagsekonomi. Vårt mål är att skapa en stark gemenskap, erbjuda stöd och resurser, samt hjälpa dig att knyta viktiga kontakter inom både studentlivet och arbetslivet. Som medlem får du tillgång till en mängd aktiviteter och evenemang som främjar nätverkande, personlig utveckling och samarbete.

Vad erbjuder TradeÅ-webbplatsen
Vår nya webbplats är en portal där du kan utforska alla aspekter av TradeÅ, från föreläsningar och workshops till sociala sammankomster. Vi vill berika din studietid och underlätta din väg till framgång.

Nätverksbyggande: Anordnande av evenemang och aktiviteter för att stärka dina kontakter.
Studiestöd: Tillhandahållande av resurser och stöd för dina akademiska strävanden.
Samarbete med företag: Skapa möjligheter för praktisk erfarenhet och karriärutveckling.
Custom Features på Webbplatsen
Webbplatsen innehåller många unika funktioner, såsom möjligheten att anmäla sig direkt till TradeÅ:s evenemang och prenumerera på vår evenemangskalender. Dessa funktioner är skräddarsydda för att göra din upplevelse och interaktion med TradeÅ så smidig och givande som möjligt.

Viktigt Meddelande om Webbplatsen
Vi är medvetna om att vår nya webbplats, som innehåller en hel del skräddarsydd kod, kan ha vissa barnsjukdomar. Vi uppmuntrar därför våra användare att rapportera eventuella buggar via vår dedikerade buggrapporteringsformulär: https://www.tradearf.fi/bugcatcher/. Din feedback är ovärderlig för att vi ska kunna förbättra och anpassa webbplatsen ytterligare.

Avslutning
Willberg de Haas är stolta över att sponsra TradeÅ och dess nya webbplattform. Vi ser fram emot att tillsammans med er bygga en framgångsrik framtid för alla företagsekonomistuderande vid Novia Yrkeshögskola.

1 reaktion på ”Willberg de Haas presenterar stolt den nya TradeÅ-webbplatsen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen